Murcia  68 km

In het achterland van de Costa Calida is Murcia het belangrijkste centrum. Sinaasappel- en citroenbomen zijn hier volop te vinden. Deze moderne universiteitsstad heeft veel interessante plekken om te bezoeken, zoals het imposante classicistische raadhuis, maar is vooral geliefd om zijn winkelmogelijkheden. Er zijn in de binnenstad veel verschillende winkels te vinden en aan de rand van Murcia bevindt zich ook een zeer groot winkelcentrum. Deze studentenstad heeft een bruisend nachtleven. Er is in Murcia tevens een waterpark met een aantal glijbanen, tevens is er een dierentuin.

*Terra Natura Murcia is het enige waterpark in de regio Murcia: AQUANATURA. In het waterpark zijn er verschillende gebieden voor jongeren en volwassenen om van deze verfrissende zwembaden te genieten. Aqua Natura is geschikt voor kinderen, maar ook voor oudere bezoekers. Ze kunnen ook losgaan op een zachte stroom van water met of zonder drijvers.  Alle bezoekers kunnen genieten van onze glijbanen,  en onze hogere glijbanen zijn alleen geschikt voor durfals!

*Een nieuw type dierentuin waar je het nieuwe concept van dierentuinen kunt vinden: "The Zoo immersion".  Tijdens de tour kan de bezoeker genieten van echte en geweldige Afrikaanse habitats zoals de indrukwekkende leeuwen, de amusante zeehonden, de witte neushoorn en de giraffen. We hebben ook dieren uit het Iberisch schiereiland zoals de wolven, beren of de otters ..   Geniet van de vertiginous Birds of Prey Show en leer ook in onze Educational Sea Lion Show.  Terra Natura Murcia, een paradijs in deze stad.

Adres: Calle Regidor Cayetano Gago, s/n, 30100 Espinardo, Murcia.

Aan het Plaza de las Flores, de Plaza de San Juan en in de straten rond de kathedraal zijn talloze tapasbars te vinden.

© 2016 Casa Vista al Mar. Proudly created with Wix.com

Follow Us:

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now