Omgeving

De Costa Calida (Murcia) ligt zo'n 2100 km van Nederland en is o.a. te bereiken via de vliegvelden van Alicante en Murcia. Vanaf bijvoorbeeld Eindhoven is het zo'n 2 1/2 uur vliegen naar Alicante of Murcia.

Azohia

La Azohia is een charmant vissersdorpje gelegen aan de Costa Calida. Het gebied wordt gekenmerkt door lange uitgestrekte goudgele zandstranden, een kristalheldere zee en een prachtige natuurlijke omgeving.

Isla Plana

Isla Plana is een leuk, van oudsher, klein vissersplaatsje. Slenteren langs de kust, een drankje in 'El Ancla' of een hapje in een van de restaurants. Het heeft een prachtig zandstrand en rotsachtige baaien. Het ontdekken waard.

Murcia

Murcia, gelegen in een vlakte die omsloten is door een bergketen, een stad van Arabische origine waarvan het bestaan nauw verbonden is aan de vruchtbare geïrrigeerde streek van de rivier de Segura.

Cartagena

Cartagena, prachtige havenstad op 25 minuten rijden met veel historische elementen

Mazarron

De stad Mazarrón, een plaats met een oude geschiedenis en diverse archeologische vindplaatsen. De oude zilver- en loodmijnen met hun gekleurde heuvels zijn bij binnenkomst van Mazarrón niet te missen.

Puerto de Mazarron

Puerto de Mazarrón ligt aan de kust met een groot, langzaam aflopend familiestrand direct aan de boulevard met zijn vele gezellige terrasjes en restaurantjes.

Dakterras

Op het royale dakterras heerlijk genieten van je wijntje. Met zicht op de Middellandse Zee. Genieten!

© 2016 Casa Vista al Mar. Proudly created with Wix.com

Follow Us:

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now